Desire For Light – Tο 13ο άλμπουμ του Ελασσονίτη συνθέτη Σάκη Γκουζώνη

Ο Ελασσονίτης συνθέτης Sakis Gouzonis κυκλοφόρησε το 13ο άλμπουμ του με γενικό τίτλο Desire For Light (Επιθυμία Για Φως).

Το νέο άλμπουμ γράφτηκε και ηχογραφήθηκε στην Ελασσόνα. Aποτελείται από δέκα κομμάτια ηλεκτρονικής και κινηματογραφικής μουσικής, μέσα από τα οποία αναδεικνύεται η πάλη των ανθρώπων με το σκοτάδι και η επιθυμία για φως. Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το θέμα του άλμπουμ Desire For Light, ο Sakis τόνισε τη σπουδαιότητα του να γεμίζουμε τους εαυτούς μας με φως: «Με το να γεμίζουμε τους εαυτούς μας με φως και με το να ακτινοβολούμε φως μέσα στον κόσμο, γινόμαστε κομιστές του φωτός και ικανοί να διαλύσουμε το σκοτάδι που καλύπτει τον κόσμο».

Ο Sakis άρχισε να γίνεται γνωστός μέσα από το MySpace το 2007. Μέσα από το MySpace, το οποίο εκείνη τη χρονική περίοδο ήταν το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο παγκοσμίως, η μουσική του προσέλκυσε πάνω από 380.000 φίλους. Στις 8.8.2008, ο Sakis κυκλοφόρησε το 1o άλμπουμ του με γενικό τίτλο First Contact (Πρώτη Επαφή), ενώ μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει συνολικά 13 άλμπουμ. Αρκετές από τις συνθέσεις του έχουν αποσπάσει μουσικά βραβεία εντός και εκτός Ελλάδας.

Οι ακροατές μπορούν να ακούσουν σε μορφή MP3 το νέο άλμπουμ του Sakis μέσα από το επίσημο website του: https://www.sakisgouzonis.com/sakis-gouzonis-desire-for-light

Δείτε και αυτά