Health Today Magazine: Nέο περιοδικό για την Υγεία από τη larissanet

Κυκλοφόρησε το πρώτο τεύχος του «Health Today Magazine», από την εκδοτική εταιρεία Larissanet, με θεματολογία την Υγεία, την Διατροφή και την Ευεξία. Το περιοδικό θα κυκλοφορεί τους ζυγούς μήνες του έτους (Φεβρουάριος, Απρίλιος, Ιούνιος, Αύγουστος, Οκτώβριος και Δεκέμβριος). Έχει 100 σελίδες, ράχη και γυαλιστερό χαρτί με πλούσια θεματολογία.

Διανέμεται δωρεάν σε χώρους που έχουν αναμονή ιατρικών επισκέψεων, όπως π.χ. σε ιατρικά κέντρα και επιλεγμένους επαγγελματίες υγείας καθώς και σε άλλα σημεία ανάγνωσης.

Το περιοδικό διανέμεται σε επιλεγμένα σημεία στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και στη Λάρισα κυκλοφορεί δωρεάν μαζί με την εφημερίδα larissanet.

Βασικά θέματα του πρώτου τεύχους του «Health Today Magazine» είναι το επίκαιρο πρόβλημα των ελλείψεων φαρμάκων, τα νέα αντιδιαβητικά φάρμακα που αλλάζουν το «παιχνίδι» στην παχυσαρκία, το φλέγον θέμα των μεταμοσχεύσεων στην Ελλάδα, τα επίμονα συμπτώματα της μακράς Covid και τα κορυφαία επιτεύγματα στην Υγεία την χρονιά που πέρασε. Μερικά από τα υπόλοιπα θέματα είναι το υπερβαρικό οξυγόνο, οι εμβοές, η ανεπάρκεια σιδήρου και η κατάλληλη διατροφή για τον προδιαβήτη.

Επίσης, το περιοδικό περιλαμβάνει συνέντευξη του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη και φιλοξενεί απόψεις ειδικών, όπως του Θάνου Δημόπουλου, Καθηγητή Θεραπευτικής-Αιματολογίας-Ογκολογίας και πρύτανη του ΕΚΠΑ, του Γκίκα Μαγιορκίνη, επίκουρου Καθηγητή στο Τμήμα Υγιεινής και Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και του Δημήτρη Κούβελα, καθηγητή Κλινικής Φαρμακολογίας στην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ.

Εκδότης – Διευθυντής του περιοδικού είναι ο Χρήστος Μπεχλιβάνος, σύμβουλος έκδοσης ο Θάνος Ξυδόπουλος, αρχισυντάκτης ο Ζήσης Ψάλλας και art director o Σταμάτης Παπαδήμος. Το «Health Today Magazine» προετοιμάζεται από το γραφείο των Αθηνών των εκδόσεων Larissanet και τα θέματά του θα φιλοξενούνται στα συνδεόμενα site όπως είναι το healthtodaymagazine.gr, το larissanet.gr και το healthyliving.gr. Άλλες εκδόσεις είναι η εβδομαδιαία εφημερίδα larissanet, τα περιοδικά SUMMER, ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ και ΠΡΟΣΩΠΑ.

Δείτε και αυτά