Eurovision 2024 | Αλλαγή στην Ελληνική αποστολή!

Όπως όλοι γνωρίζουμε η ανακοίνωση της ΕΡΤ ότι η Μαρίνα Σάττι είναι αυτή που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2024 αποτέλεσε μια είδηση-βόμβα! Και όπως φαίνεται ήταν η αρχή μιας σειράς αλλαγών στη φετινή προσέγγιση του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού μας φορέα στο project Eurovision.

Μετά και την ανοικτή πρόσκληση προς τους δημιουργούς να καταθέσουν τραγούδια για την 36χρονη Ελληνίδα εκπρόσωπο και τη φημολογία που υπάρχει για κάποιο ειδικό πρόγραμμα της ΕΡΤ που θα στηρίξει το όλο εγχείρημα αλλά και την πιθανή αλλαγή των παρουσιαστών που θα σχολιάσουν από το Μάλμε της Σουηδίας, προστέθηκε και η πληροφορία της αλλαγής της σύνθεσης της Ελληνικής αποστολής που θα φέρει εις πέρας το project.

Συγκεκριμένα, Υπεύθυνη του project Eurovision αναλαμβάνει η καθ’ ύλην αρμόδια κα. Δώρα Χειράκη, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της ΕΡΤ, ενώ η κα. Σοφία Δρανίδου, Προϊσταμένη του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΕΡΤ, αναλαμβάνει Αρχηγός της Ελληνικής αποστολής (Head of Delegation) για τη Eurovision 2024. Ουσιαστικά πρόκειται για επιστροφή τους στα ηνία της Ελληνικής αποστολής, καθώς και οι δύο αποτέλεσαν το δίδυμο που έτρεξε το project της Eurovision τη διετία 2021 – 2022. Όπως όλοι θυμόμαστε οι συμμετοχές της Ελλάδας εκείνες τις χρονιές, το 2021 με τη Stefania και το “Last Dance” και το 2022 με την Amanda Tenfjord και το “Die Together”, επανέφεραν τη χώρα μας στο δρόμο των επιτυχιών κατακτώντας μάλιστα μια θέση στη δεκάδα και τις δύο χρονιές (10η και 8η θέση, αντίστοιχα).

Χθες μάλιστα έγινε συνάντηση της Δώρας Χειράκη και της Σοφίας Δρανίδου με την ομάδα της Μαρίνας Σάττι από τη Minos EMI, όπως αποκάλυψε η πρώτη σε ανάρτησή της στα social media. Στη συνάντηση συμμετείχαν η Διευθύντρια της Minos EMI κα. Μαργαρίτα Μάτσα, η κα. Κική Τσόλκα, υπεύθυνη marketing και δημοσίων σχέσεων της Minos EMI, o κ. Γιάννης Αμανατίδης, από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της δισκογραφικής εταιρείας, και ο κ. Άλεξ Ελσαμπάγ, παραγωγός της Μαρίνας Σάττι. Και όπως φαίνεται από τη σχετική φωτογραφία δεν έλειψαν τα χαμόγελα και η αισιοδοξία καθώς με την εμπειρία και τον επαγγελματισμό που διακρίνει αυτή την ομάδα, η Ελληνική συμμετοχή διαθέτει και ταλέντο και δυνατότητες για να διακριθεί και να επιστρέψουμε σε τροχιά επιτυχίας.

Όπως αναφέρει και η Υπεύθυνη του project Δώρα Χειράκη “Το ταξίδι αρχίζει…”! Καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλη την Ελληνική αποστολή.

Δείτε και αυτά