Ανοικτή Πρόσκληση σε Online Σεμινάριο με Πιστοποίηση για την Επιχειρηματικότητα στην Κυκλική Οικονομία

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας σας προσκαλεί στο δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου Enter The Circle, για να αποκτήσετε πολύτιμες γνώσεις και δεξιότητες για τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων καθώς και πιστοποίηση EQF επιπέδου 3.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε νέους και νέες 18-30 ετών, που είτε διατηρούν δική τους επιχείρηση είτε ενδιαφέρονται για την επιχειρηματικότητα και τη βιώσιμη ανάπτυξη και επιθυμούν να αναπτύξουν τις γνώσεις τους και να ενσωματώσουν τις αρχές της κυκλικής οικονομίας στην επιχείρησή τους.

Το Ευρωπαϊκό έργο Enter The Circle υποστηρίζει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στη μετάβασή τους σε περισσότερο βιώσιμα μοντέλα επιχειρηματικής δραστηριότητας. Μέσω της ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων που εστιάζουν στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα, στόχος του Enter The Circle είναι οι επιχειρήσεις να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις ανάγκες του προσωπικού τους, προωθώντας την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής ανάπτυξης και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης.

Δεν υπάρχουν περιορισμοί σχετικά με το εκπαιδευτικό, γνωσιακό ή επαγγελματικό υπόβαθρο των ενδιαφερομένων. Παρέχουμε ένα προσβάσιμο και συμμετοχικό περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς, με δυνατότητα συμμετοχής και σε άτομα με αναπηρία, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα WCAG.

Το διαδικτυακό σεμινάριο θα διεξαχθεί τον Μάϊο 2024 και η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα. Οι συνεδρίες θα πραγματοποιούνται μεσημβρινές-απογευματινές ώρες, αποκλειστικά μέσω Διαδικτύου.

Μάθετε περισσότερα και κάντε την εγγραφή σας δωρεάν συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα συμμετοχής.

Δείτε και αυτά