Στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης & Τυρνάβου, κ.κ. Ιερώνυμο ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας και επικεφαλής του συνδυασμού ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ κ. Δημήτρης Παπαλέξης

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος Πρόεδρος Επιμελητηρίου του συνδυασμού ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ κος Παπαλέξης Δημήτριος, ξεκινώντας από την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου τον κύκλο επισκέψεων σε φορείς και αρχές.

Στην συνάντηση συζητήθηκε η ενδυνάμωση της συνεργασίας της Ιεράς Μητρόπολης με το Επιμελητήριο Λάρισας. Ο κος Παπαλέξης πρότεινε στον Σεβασμιώτατο δύο δράσεις για τις οποίες το Επιμελητήριο μπορεί να συμβάλλει ουσιαστικά στο εξαιρετικό κοινωνικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου. Συγκεκριμένα, την δημιουργία ενός μηχανισμού συλλογής όλων των αδιάθετων γευμάτων από τις επιχειρήσεις της πόλης και την διανομή τους για τις ανάγκες σίτισης των συμπολιτών μας, καθώς και την δημιουργία ειδικού εκπαιδευτικού προγράμματος, ώστε οι συμπολίτες μας που βρίσκονται σε μειονεκτική θέση να μπορούν να αποκτούν βασικές δεξιότητες στα επαγγέλματα τα οποία οι επιχειρήσεις έχουν ανάγκη προσωπικού. Τέλος ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή επιτυχία για τις επικείμενες εκλογές στον κο Παπαλέξη.

Παρών στην συνάντηση ήταν και ο υποψήφιος του συνδυασμού κος Θωμάς Μπακούρας.

Δείτε και αυτά