Κύριος στόχος της να φέρει κοντά άτομα, οργανισμούς, επιχειρήσεις και κυβερνήσεις, προκειμένου να συμβάλουν στη μείωση της απώλειας και της σπατάλης των τροφίμων.
Η Διεθνής Ημέρα Ενημέρωσης για την Απώλεια και τη Σπατάλη Φαγητού (International Day of Awareness of Food Loss and Waste) καθιερώθηκε με απόφαση της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ τον Δεκέμβριο του 2019 και αποφασίστηκε να γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 29 Σεπτεμβρίου, αρχής γενομένης από το 2020.
Διαβάστε περισσότερα στο :
- Πηγή: https://www.sansimera.gr