Ημερίδα για τον τουρισμό στη Λάρισα

Εκδήλωση για την προοπτική  του  τουρισμού  στη Λάρισα  διοργάνωσε η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Λάρισας σε συνεργασία με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού του Υπουργείου Τουρισμού, της ΠΕΔ Θεσσαλίας, Δήμων της ΠΕ Λάρισας, του Αναπτυξιακού Οργανισμού του Δήμου Λαρισαίων ΟΛΟΝ ΑΕ του ΣΘΕΒ, και των Ενώσεων Ξενοδόχων της Θεσσαλίας.

Στην εκδήλωση παρατέθηκαν προτάσεις και καταγράφτηκαν παρατηρήσεις στην προοπτική της  συνεργασίας για την τουριστική ανάπτυξη  της περιοχής  μας,  η  οποία  σήμερα προσδιορίζευαι ως προβληματική.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν  η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων ν. Λάρισας κα Ειρήνη Παπαϊωάννου, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης κ. Γιώργος Πολύζος και ο κ. Τάσος Γούσιος.  Στη συνέχεια  ακολούθησαν οι παρεμβάσεις  των κκ. Γιάννη Μπουτίνα, αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο οποίος εστίασε στα αιτήματα των επαγγελματιών, Νίκου Γάτσα, δημάρχου Ελασσόνας, επισήμανε την ανάδειξη του Ολύμπου, Βασίλη Μητσιού, διευθύνων σύμβουλος του Αναπτυξιακού Οργανισμού του Δήμου Λαρισαίων, Βασίλη Πινακά, αντιπεριφερειάρχη Λάρισας, Πάνου Σάπκα, αντιδημάρχου Πολιτισμού Λάρισας, Νίκου Ντάγκα, αντιδημάρχου Αγιάς, κ.α.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, ο εκδότης της larissanet κ. Χρήστος Μπεχλιβάνος, ο αντιπρόεδρος του Ορειβατικού Συλλόγου Λάρισας κ. Γρηγόρης Παπαχαραλάμπους, η διευθύντρια της ΔΥΠΑ Θεσσαλίας κα Όλγα Τσιούρβα, η διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας κα Σταυρούλα Σδρόλια, η διευθύντρια του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας κα Χρύσα Βουλγαράκη, η διευθύντρια του Λαογραφικού Μουσείου Λάρισας κα Φανή Καλοκαιρινού  και εκπρόσωποι φορέων του τουρισμού από όλη τη Θεσσαλία.

Δείτε και αυτά