MORRICONE ON WAX ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου ο πολιτιστικός σύλλογος φίλων μουσικής Ennio Morricone Ελλάδος σε συνεργασία με το Ήλεκτρον Café παρουσιάζουν ένα ξεχωριστό event στα πλαίσια διαφόρων εκδηλώσεων που έχουν σαν στόχο να κρατήσουν ζωντανή την μνήμη του μεγάλου Ιταλού μαέστρου.

Το Morricone On Wax είναι ένα event που έχει ως στόχο να προβάλει ανάγλυφα την διαχρονική μουσική του μαέστρου όπως αυτή έχει αποτυπωθεί σε δίσκους βινυλίου. Με τις επιλογές από την προσωπική συλλογή βινυλίων του Pale Penguin το event θα παρουσιάσει την λυρική, κινηματογραφική, ψυχεδελική, Jazz, Erotica, Westen, Crime και Horror αισθητική της μουσικής του Ennio Morricone. Γνωστά και άγνωστα κομμάτια, δυσεύρετα soundtracks, διασκευές, σκοτεινές ψυχεδελικές αλλά και Jazz μουσικές στιγμές θα ξεδιπλωθούν στο Morricone On Wax για την ακουστική απόλαυση του κοινού. Παράλληλα με την ακουστική απόλαυση το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει το cocktail “Ennio”, ένα cocktail που έχει επινοηθεί, και παρουσιαστεί μόνο από τον σύλλογο, και συνοδεύει τις εκδηλώσεις του δίνοντας έτσι την ευκαιρία στο κοινό να συνδυάσει την οπτικοακουστική αδρεναλίνη των θεμάτων του μαέστρου. Το cocktail είναι εμπνευσμένο από το έργο και την ζωή του Morricone με κλασσικές επιρροές και τα χρώματα της αγαπημένης του ομάδας και αιώνιας πόλης Roma. Ένα cocktail βαθειά Ιταλικό……βαθύτατα παγκόσμιο. Γι’ αυτό τον λόγο χρησιμοποιήθηκαν ιταλικά βερμούτ και bitter όπως το Luxardo Bitter Rosso και Luxardo Antico δημιουργώντας ένα Aperitivo σύμφωνα με τα Ιταλικά πρότυπα αλλά παράλληλα ένα σύγχρονο cocktail με πολυεπίπεδη γεύση.

Το βράδυ της Παρασκευής 3 Νοεμβρίου στον ζεστό χώρο του Ήλεκτρον Café (στην πλατεία Αγίου Γεωργίου 13 στην περιοχή Ροτόντα στην Θεσσαλονίκη) η ακουστική και γευστική απόλαυση θα είναι γεμάτες από την διαχρονική μαγεία του αθάνατου Ιταλού μαέστρου. Στο event θα παρευρεθεί και η οικογένεια του Ennio Morricone.

Δείτε και αυτά