Ημέρα της Ευρώπης 2024. Μια γιορτή για την Ευρώπη και τη Δημοκρατία την Κυριακή 12 Μαΐου, 12:30 – 18:30 στο Anassa City Events

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν με τα δικά τους περίπτερα πρεσβείες Κρατών Μελών της ΕΕ, κρατικοί φορείς νεολαίας, όργανα της ΕΕ, EDICs, η Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας καθώς και ΜΚΟ.

Ζωντανή συζήτηση με τον Αντιπρόεδρο της ΕΕ, Μαργαρίτη Σχοινά, καθώς και διαδικαστικά εργαστήρια, παιχνίδια, συζητήσεις και κεφάτη μουσική από τον PRIDE FM και την ομάδα κρουστών Bugarabu!

Φτιάξετε το βιογραφικό σας, μάθετε πως να είστε ενεργή/ός πολίτης, παίξετε με το «Η Γεωγραφία είναι πολύ κουλ», βελτιώστε τα ελληνικά σας με τους «Γλωσσοναύτες», ρωτήστε ότι θέλετε για την ΕΕ στους ειδικούς, μάθετε συμβουλές για το περιβάλλον, την οδική ασφάλεια και την υγεία μας από τις ΜΚΟ, μάθετε για το ρόλο των οργάνων της ΕΕ στην Ελλάδα, λάβετε πληροφορίες για κρατικές υποτροφίες και ευκαιρίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα ERASMUS+ και άλλες δραστηριότητες θα σας προσφέρουν μια εμπειρία γεμάτη γνώση και διασκέδαση.

Αναλυτικά το  πρόγραμμα της εκδήλωσης :

ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ 2024_2

Δείτε και αυτά